Söder Sportfiske

Varmt välkomna!

Söder Sportfiske är den ledande sportfiskebutiken i Sverige. 2016 och 2017 blev vi utnämnda till Gasell företag av Dagens Industri och 2016 och 2017 fick vi utmärkelsen “Superföretag” av Veckans Affärer, något vi är väldigt stolta över. Vi är idag 16 heltidsanställda som alla är förlorade i sportfiskets värld. Vi driver sportfisket framåt, sätter trender och jobbar endast med kvalitetsprodukter. Hos oss hittar du alla fisketillbehör från de ledande varumärkena samt mycket unika fiskeprylar som du enbart hittar hos oss. Vi har mängder med fiskedrag som wobblers, jerkbaits, spinnare, skeddrag, jiggar, gummibeten m.m. Vi har fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör som du behöver till ditt fiske. Vi är experter på jerkbaitfiske, spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, havsfiske, specimenfiske, flugfiske m.m. Det finns egentligen inget fiskesätt vi inte bemästrar. Det spelar heller ingen roll om du är nybörjare eller proffs, hos oss är alla välkomna. Och vi lovar att du får den hjälp du behöver. Du är välkommen att besöka vår fiskebutik i Stockholm eller köpa din fiskeutrustning direkt här i vår fiskebutik på nätet. Fri frakt inom Sverige när du handlar för 500 kr eller mer.

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm
08-84 49 00

Kontakta oss

Öppettider Butik
Mån-Fre  10.00-18.00
Lör  10.00-15.00
Sön  Gone fishing
(stängt alla röda dagar)

Vi har valt att sponsra med!

Eastfield Lures Wingman 21cm

Efter en lång väntan så kommer äntligen Wingman i målat utförande! Ett Swimbait som har fångat enorma mängder stor fisk. En lugn men kraftigt vaggande gång samtidigt som den främre delen söker lätt åt sidorna. Går utmärkt att fiska med shallowskruv och tappar inte gången när man kliver upp i vikt på skruvskallen! Betet är 21cm och väger Ca 80g! Dessa är lite mjukare än tidigare för att simma fullt även i de långsammaste hastigheter som går att veva hem i, samt hålla ännu bättre!

Betet är topphällt/handhällt och handmålad!

EF1
EF2
EF3
EF4
EF5

Eastfield Lures Wingman 21 cm, Söder Hot Jack

EF6

(Närbild på Söders OB Perch, galet vacker!)

Wingman Curlytail

Wingman Curly tail väger ca 85g och har en fin vaggande gång tack vare sin speciellt utformade curlytail. Kan fiskas med shallow skruv för grunt fiske eller med jiggskalle för djupare fiske. De målade modellerna har en helt magisk finish, även lackade två ggr så färgen sitter som sten samt att de inte färgar av sig på varandra (motoroil färgar dock av sig). Vi har ett gäng helt egna custom färger på Wingman Curly som du bara hittar hos oss.

Wingman Curly har galet mycket storgäddor på sitt samvete!

EF7

Wingman Curlytail, Söder Skitmörten

EF8

Wingman Curlytail, Söder Motoroil Musky

EF9

Wingman Curlytail, Söder Hot Jack

Ef10

Wingman Curlytail, Söder Glitter Fegis

EF11

Wingman Curlytail, Söder OB Perch 

Lite detaljer på de beten som ligger i potten…

EF13

EF12

EF14

EF15