Rapala

Det finns en anledning till att sportfiskare förlitar sig på Rapala. Förtroendet sträcker sig till 140 länder och visas tydligt genom miljoner sålda beten. Anledningen är enkel. Rapalas beten gör dig till en bättre sportfiskare. Ingen modell släpps på marknaden innan den är perfekt, inga genvägar tas i tillverkningen och alla produkter utvecklas av människor med lång erfarenhet och känsla för sportfiske. Det är arvet efter Lauri Rapala och nya beten, nya storlekar, nya färger, nya knivar och nya tillbehör kommer att fortsätta hjälpa sportfiskare att nå sina mål.

Rapala sponsrar stolt med sina tre nyheter till gäddfisket!

R1

R4

Rapala Super Shadow Rap 16 cm, 77 gram, fiskedjup 1-1,4 m

Rapala Super Shadow Rap ingår i Rapala Pike-serien som är ett utbud av unika beten som är framtaget för det skandinaviska gäddfisket.

Rapala Shadow Rap är sedan tidigare känt som ett av de främsta hårdbetena för stor abborre, detta har nu ändrats med Super Shadow Rap som är ett XL-format av denna wobbler i ett långsamt sjunkande utförande vilket gör den till ett perfekt byte för rovfiskarnas rovfisk – gäddan.

Opportunistiska predatorer kan inte förneka Super Shadow Rap’s närvaro, när du twitchar och rycker beter sig wobblern som en skadad och döende betesfisk, när du sätter fart på betet igen efter ett vevstopp ger Super Shadow Rap ifrån sig ett slag med stjärten som triggar till hugg. Om du väljer att veva hem betet får det ett naturtroget flyende rörelsemönster. Den långa kroppen efterliknar en perfekt siluetten av en stor betesfisk. Utrustad med VMC Coastal Black trekrokar.

R3

R6

Rapala X-Rap Peto, 20 cm, 83 gram, fiskedjup 0,5-1 m

Rapala X-Rap Peto ingår i Rapala Pike-serien som är ett utbud av unika beten som är framtaget för det skandinaviska gäddfisket.

Den finska besten – X-Rap Peto kombinerar Rapalas fiskfångande X-Rap®-konstruktion med en vackert färgad mjuk paddeltail för att skapa ett hybridbete utöver det vanliga. X-Rap® Peto är det perfekta valet för kallt vatten och utmanande förhållanden med sitt långsamt sjunkande utförande i ett perfekt horisontellt läge. Tailen har en bred yvig gång vid hemtagning, om du rycker/jerkar Peto varvat med pauser får du en triggande gång som ofta är effektiv när fisket är trögt.  Den mjuka tailen är fastsatt i kroppen med en 6-punkts rostfri platta. En extra paddeltail ingår, Peto är utrustad med VMC Coastal Black trekrokar.

R2

R5

Rapala X-Rap Scoop, 14 cm, 68 gram, fiskedjup 1,6 m

Rapala X-Rap Scoop ingår i Rapala Pike-serien som är ett utbud av unika beten som är framtaget för det skandinaviska gäddfisket.

Den hårda X-Rap® Scoop glider horisontellt när den sjunker genom vattenmassan mot det oundvikliga ödet att bli gäddans nästa måltid. Twitcha hem den för att få en knyckig sida till sida gång, eller veva hem den i en långsamt/medelsnabbt temop för att få ett vidare slingrande rörelsemönster. Blänkande chrome finish kombineras med realistiska mönster och texturer för att skapa en sensorisk överbelastning som fisk helt enkelt inte kan motstå. Utrustad med VMC Coastal Black trekrokar.