Dogger

Välkommen till Dogger!

Vår webbförsäljning av sportfiske inleddes 2010, men har på kort tid gjort oss till den ledande aktören i Sverige. Innan vi lanserade Dogger.se tog vi en ordentlig koll på läget. Vi ville veta våra möjligheter – ta reda på svagheter och styrkor. Utbudet av fiskeshoppar på nätet är enormt, så det gäller att ha något mer för att lyckas. Vi såg vår möjlighet att bli bäst, genom att kunna leverera snabbt, effektivt och prisvärt. För att kunna lyckas med att få nöjda kunder, måste man inte bara brinna för fiske utan även kunna ”leverera”.

Vi har fått flera fina utmärkelser genom åren. Dogger är ett välskött bolag med högsta kreditbetyget (AAA) sedan lång tid. 2015 fick vi dessutom utmärkelsen Superföretag av tidningen Veckans Affärer tillsammans med 495 aktiebolag (en promille av Sveriges aktiebolag). Ett Superföretag är “effektivt, lönsamt, växer snabbt och har koll på finanserna”. Två år på raken, 2016 och 2017, har vi blivit utsedda till Årets E-handlare inom vår kategori fritid. Utmärkelsen delas ut av PriceRunner till det företag som har de nöjdaste kunderna inom respektive kategori.

Idag drivs Dogger av syskonen Isabella Westring och Per Wennerström. Vår fantastiska personal är vår största tillgång. Tillsammans har vi en bred och djup kompetens för att kunna fortsätta att utvecklas. Det är otroligt mycket som har hänt sedan bolaget bildades men det enkla som gällde förr, att ha nöjda kunder, gäller fortfarande.

BRA FISKEPRYLAR

Hos oss hittar du rätt prylar till just ditt fiske. Vi kan jerkbait, spinn, haspel, mete, jiggfiske, vertikalfiske och pimpel. Det spelar ingen roll om du ska fiska gädda, abborre, havsöring eller gös. Ring oss gärna om du vill ha råd innan ditt köp.

 

  • Dogger
  • 0176-14889
  • info@dogger.se
  • 556094-3085

 

Vi har valt att sponsra med följande beten!

Pig Shad
Model nr: SP172A Colour code: Dogger Gös 23 cm 90 gram
Pig Shad
Model nr: SP172A Colour code: Dogger Blue Tiger 23 cm 90 gram
Pig Shad
Model nr: SP172A Colour code: Dogger Ambulansen 23 cm 90 gram
Pig Shad Jr
Model nr: SP172C Colour code: Ice Shad 20 cm 50 gram
Pig Shad Jr
Model nr: SP172C Colour code: Dogger Black Gold Glitter 20 cm 50 gram
Pig Shad Jr
Model nr: SP172C Colour code: Dogger Silver Red Glitter 20 cm 50 gram